Rotate your device

Rotate your device

+31 (0)344 - 670 573
DEEL
TAAL

Van Rooijen Isolatie Systeembouw

Biezenwei 6
4004 MB  Tiel
T  +31 (0)344 - 670 573
info@vrisolatie.nl

Privacy & cookies

FruitMasters is een afzetorganisatie waarbij ruim 400 fruittelers zijn aangesloten. Fruitmasters begeleid het fruit van telers van de teelt tot aan de uiteindelijke eindconsument. Op dit moment is Vrisolatie bezig met de bouw voor een uitbreiding van 28 moderne CA cellen waar uiteindelijk voor 4500 ton aan appels en peren in opgeslagen kan worden.

Op Proeftuin Randwijk zijn onlangs nieuwe koelcellen in gebruik genomen, speciaal voor bewaaronderzoek door WUR. De onderzoekers van de WUR gebruiken de cellen voor verschillende projecten. Zo kunnen zij binnen het cultuur- en gebruikswaarde onderzoek voor appel en peer veel verschillenden selecties testen.

Heiploeg is toonaangevend als garnalenleverancier in Europa, en nummer 1 in Europa op het gebied van Noordzee garnalen. Het nieuwbouw en uitbreidingsproject van bestaande vrieshuizen is gerealiseerd om de groei in de seafood markt te kunnen blijven accommoderen.

Het vrieshuis wordt met 6000 m2 uitgebreid waar VRisolatie bezig is met de bouw van 15 vriescellen op 2 verdiepingen.

Benel - Fotostudio

Het fotostudio project voor Hödlmayer is gerealiseerd in samenwerking met onze partner Benel BV. Hödlmayr International AG is een familiebedrijf, met "voertuiglogistiek" als kerncompetentie.

Daar waar voorheen vaak gebruik werd gemaakt van hout en gips platen en dit erg tijdrovend, materiaal en arbeidsintensief was. Is nu gekozen voor de samenwerking gekozen met Vrisolatie om met kant en klare panelen te kunnen werken.

Het unieke gebruik van deze panelen lijdt namelijk tot een snellere en efficiëntere manier van bouwen en draagt bij aan een professionele uitstraling (materiaal & belichting) wat cruciaal is voor de fotografie.

P&P IJmuiden - Vrieshuis

Van Rooijen isolatie is begonnen met een nieuw vrieshuis van 20.000 ton voor Parlevliet & Van der Plas aan de Kotterkade in IJmuiden. De nieuwbouw komt vast aan de bestaande overslaghal van het vrieshuis, waar de rederij op dit moment 34.000 ton kwijt kan. 

Daalimpex - Vrieshuis

Begin april 2015 is Van Rooijen Isolatie gestart met de duurzame uitbreiding van het bestaande koel- en vrieshuis Daalimpex Velsen-Noord (onderdeel van de Kloosterboer Groep). Het vrieshuis is uitgebreid met een capaciteit van 40.000 pallets/150.000 m3

Woudenberg - ULO

Begin 2014 heeft Van Rooijen Isolatie de bouw van 7 ULO cellen gerealiseerd.
Bijzonder is dat de gang tevens wordt gebruikt als ULO bewaarruimte.

Blijderveen - ULO

In mei 2015 heeft Van Rooijen Isolatie 17 CA cellen gebouwd bij Blijderveen in Ingen. 

P&P Faeröer - Vrieshuis

In 2013 heeft Van Rooijen Isolatie met trots de bouw van een vrieshuis met een oppervlakte van 6500 m²  in de Faeröer voor Parlevliet & Van der Plas gerealiseerd.

Franssens

Eind 2014 heeft Van Rooijen Isolatie de bouw van 8 ULO cellen gerealiseerd. In de gang zorgt de corridor ervoor om eenvoudig van de ene cel naar de andere cel te bewegen. De montage van een  Overheaddeur in combinatie met een Snelloopdeur zorgt ervoor dat de warmte op afstand blijft.

De Jonge - ULO

Eind 2014 heeft Van Rooijen Isolatie de bouw van 9 ULO cellen gerealiseerd. Het geeft een bijzonder gezicht om 9 stuks verticale deuren naast elkaar gemonteerd te zien.

RJ Reynolds  - USA

In 2013 heeft Van Rooijen Isolatie de bouw van 6 laag zuurstof cellen voor het bestrijden van insecten gerealiseerd. Deze cellen hebben aan twee zijden gasdichte deuren. Het doorlopen van de panelen van de voorwand geeft een bijzondere aanblik.

Van Kranenburg - ULO 

Midden 2013 heeft Van Rooijen Isolatie de bouw van 4 ULO cellen met machinekamer gebouwd. In de afgelopen 20 jaar hebben wij bijgedragen aan de groei van het fruitbedrijf in Buurmalsen door het realiseren van alle cellen.

Van de Grift - Sorteerruimte

Eind 2013 heeft Van Rooijen Isolatie de bouw van 12 ULO cellen opgeleverd. In de afgelopen jaren hebben we inmiddels meer dan 30 ULO cellen met sorteerruimte bij Fruitbedrijf van de Grift mogen realiseren.

Armhold - ULO

Midden 2012 heeft Van Rooijen Isolatie de bouw van 8 ULO cellen gerealiseerd. Bijzonder aan dit project zijn de gasdichte deuren die van buiten zichtbaar zijn. Deze zijn in de kleur grijs geleverd.

Buchholz - ULO

Midden 2013 heeft Van Rooijen Isolatie de bouw van 4 ULO cellen gerealiseerd. 

Rademacher - ULO

Midden 2013 heeft Van Rooijen Isolatie de bouw van 3 ULO cellen gerealiseerd. Bijzonder aan dit project zijn de verticale gasdichte deuren.

Elbe Obst - Koel

Midden 2014 heeft Van Rooijen Isolatie 2 grote koelcellen gerealiseerd. Bijzonder aan dit project is de grote vrije overspanning van de ruimten waardoor de klant de cellen flexibel kan gebruiken.