Rotate your device

Rotate your device

+31 (0)344 - 670 573
DEEL
TAAL

P&P IJmuiden - Vrieshuis

Van Rooijen isolatie is begonnen met een nieuw vrieshuis van 20.000 ton voor Parlevliet & Van der Plas aan de Kotterkade in IJmuiden. De nieuwbouw komt vast aan de bestaande overslaghal van het vrieshuis, waar de rederij op dit moment 34.000 ton kwijt kan. 

THELEn - ULO

In februari 2016 is Van Rooijen Isolatie de bouw gestart van 12 ULO cellen en een corridor. Bijzonder aan dit project is de diversiteit aan cel grootte en de gang die ook gebruikt kan worden om te koelen. 

Daalimpex - Vrieshuis

Begin april 2015 is Van Rooijen Isolatie gestart met de duurzame uitbreiding van het bestaande koel- en vrieshuis Daalimpex Velsen-Noord (onderdeel van de Kloosterboer Groep). Het vrieshuis is uitgebreid met een capaciteit van 40.000 pallets/150.000 m3

Woudenberg - ULO

Begin 2014 heeft Van Rooijen Isolatie de bouw van 7 ULO cellen gerealiseerd.
Bijzonder is dat de gang tevens wordt gebruikt als ULO bewaarruimte.

Blijderveen - ULO

In mei 2015 heeft Van Rooijen Isolatie 17 CA cellen gebouwd bij Blijderveen in Ingen. 

P&P Faeröer - Vrieshuis

In 2013 heeft Van Rooijen Isolatie met trots de bouw van een vrieshuis met een oppervlakte van 6500 m²  in de Faeröer voor Parlevliet & Van der Plas gerealiseerd.

Franssens

Eind 2014 heeft Van Rooijen Isolatie de bouw van 8 ULO cellen gerealiseerd. In de gang zorgt de corridor ervoor om eenvoudig van de ene cel naar de andere cel te bewegen. De montage van een  Overheaddeur in combinatie met een Snelloopdeur zorgt ervoor dat de warmte op afstand blijft.

De Jonge - ULO

Eind 2014 heeft Van Rooijen Isolatie de bouw van 9 ULO cellen gerealiseerd. Het geeft een bijzonder gezicht om 9 stuks verticale deuren naast elkaar gemonteerd te zien.

RJ Reynolds  - USA

In 2013 heeft Van Rooijen Isolatie de bouw van 6 laag zuurstof cellen voor het bestrijden van insecten gerealiseerd. Deze cellen hebben aan twee zijden gasdichte deuren. Het doorlopen van de panelen van de voorwand geeft een bijzondere aanblik.

Van Kranenburg - ULO 

Midden 2013 heeft Van Rooijen Isolatie de bouw van 4 ULO cellen met machinekamer gebouwd. In de afgelopen 20 jaar hebben wij bijgedragen aan de groei van het fruitbedrijf in Buurmalsen door het realiseren van alle cellen.

Van de Grift - Sorteerruimte

Eind 2013 heeft Van Rooijen Isolatie de bouw van 12 ULO cellen opgeleverd. In de afgelopen jaren hebben we inmiddels meer dan 30 ULO cellen met sorteerruimte bij Fruitbedrijf van de Grift mogen realiseren.

Armhold - ULO

Midden 2012 heeft Van Rooijen Isolatie de bouw van 8 ULO cellen gerealiseerd. Bijzonder aan dit project zijn de gasdichte deuren die van buiten zichtbaar zijn. Deze zijn in de kleur grijs geleverd.

Buchholz - ULO

Midden 2013 heeft Van Rooijen Isolatie de bouw van 4 ULO cellen gerealiseerd. 

Rademacher - ULO

Midden 2013 heeft Van Rooijen Isolatie de bouw van 3 ULO cellen gerealiseerd. Bijzonder aan dit project zijn de verticale gasdichte deuren.

Elbe Obst - Koel

Midden 2014 heeft Van Rooijen Isolatie 2 grote koelcellen gerealiseerd. Bijzonder aan dit project is de grote vrije overspanning van de ruimten waardoor de klant de cellen flexibel kan gebruiken.

Zeker de moeite waard om ons op vrijdag 30 november, zaterdag 1 december en/of zondag 2 december even te komen opzoeken!

Zien we u op de Fructura 2018 in Hasselt?

Tot dan!

U vindt VRIsolatie van 30 november t/m 2 december op de Fructura in Hasselt!

Van Rooijen Isolatie Systeembouw

Biezenwei 6
4004 MB  Tiel
T  +31 (0)344 - 670 573
info@vrisolatie.nl

Privacy & cookies